HemMånadens TårtaTårta till Ann som har en ängels tålamod

Tårta till Ann som har en ängels tålamod

Nästa tårta för att du är värd det delar vi ut till Ann Erlingsson som är förskollärare i förskoleklassen på Västerängskolan. Nomineringen är inskickad av Yvonne Johansson från Laholm.

Jag skulle vilja nominera min vän Ann Erlingsson. Hon har ett hjärta av guld och en ängels tålamod. Till sommaren ska hon gå i pension och då vet jag att många barn och föräldrar kommer sakna henne.”

Vi överraskar Ann som befinner sig i personalrummet på Västerängskolan. Hon blir mycket glad, förvånad och samtidigt lite tagen.

– Jag har arbetat på skolan sedan 1991 och har haft många härliga och roliga stunder här. Till sommaren har jag valt att pensionera mig, och kommer sedan att få mer tid att umgås med familjen och mina barnbarn, säger Ann.

– Tårtan delar jag med mina underbara kollegor här i eftermiddag, säger en glad och tacksam Ann.

”Hon har ett hjärta av guld och en ängels tålamod”, så löd motiveringen för Ann Erlingsson som fick tårtan ”För att du är värd det”.

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT