HemMånadens TårtaTårta till de vänliga brevbärarna som levererar post i alla väder och...

Tårta till de vänliga brevbärarna som levererar post i alla väder och till ”Fibbe” 65 år

Dagens tårta delar vi ut till brevbärarna på Posten i Nybro, som i ur och skur, kyla och snö delar ut vår post. De har blivit nominerade av Gun och Monika med följande två motiveringar:

I ur och skur, kyla och värme delar de ut allas vår post. Dags för dem att få lite ros och tårta.”

”De kommer oftast i tid. Alltid trevliga och vänliga. Verkligen värda en tårta.”

Vi överraskar gänget under en av de vädermässigt besvärligaste dagarna detta år när stora mängder snö som fallit gör deras framkomlighet begränsad. De laddar upp inför onsdagens utdelning med lite daglig gymnastik för att hålla kroppen smidig och stark. Dagen till ära skall de också dela ut februari månads NybroExtra.

– Vad glada vi blir, det kunde inte kommit mer lägligt. Det är ett roligt jobb vi har och alla dagar är inte så vädermässigt besvärliga som idag. Vi hoppas det finns tålamod hos invånarna att det kan bli lite förseningar, men vi kommer göra allt för att få ut posten, säger brevbärarna.

– Tårtan delar vi under fikapausen. Då skall vi också passa på att fira vår kollega Stephan ”Fibbe” Hallbing, som idag fyller 65 år. Fast först ger vi oss ut i kylan med dagens post, hälsar gänget med ett leende på läpparna.

Grattis ”Fibbe” 65 år.

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

 

POPULÄRT