HemMånadens TårtaTårta till fantastiska Ann som bryr sig om alla

Tårta till fantastiska Ann som bryr sig om alla

Nästa tårta för att du är värd det delar vi ut till positiva Ann som jobbar i familjeteamet, Nybro socialtjänst. Nomineringen är inskickad av kollegerna genom Jenny Blasiusson med följande motivering:

Ann är en otroligt varm, lugn och snäll människa med stort hjärta. Hon bryr sig om alla i sin närhet, lyssnar och stöttar gärna, är alltid positiv och vill att alla ska ha det bra och kramar om dem som behöver det. Ann är definitivt värd en tårta bara för att hon är så fantastisk.”

Vi besöker en helt ovetandes Ann som befinner sig i personalrummet på familjecenter inför ett möte. Hon blir mycket överraskad och glad.

– Jag har arbetat här i mer än 15 år och det är ett fantastiskt jobb där man träffar mycket folk. Vi stöttar familjer, familjehem, föräldrar och barn som behöver extra hjälp. Målet är att familjer och barn som i perioder av olika skäl är separerade skall återförenas, säger Ann.

– Inom kort kommer jag dock att sluta här för att gå vidare mot andra utmaningar och  tillbringa fler dagar hemma i Skogsby Alsterbro.

– Tårtan delar jag med mina underbara kollegor här under fikapausen, säger en glad och mycket tacksam Ann.

Ann Josefsson och några av kollegerna i familjeteamet när hon tog emot tårtan ”För att du är värd det”.

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

 

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT