HemMånadens TårtaTårta till helhjärtade eldsjälen Carro

Tårta till helhjärtade eldsjälen Carro

Idag har vi delat ut en tårta till helhjärtade eldsjälen Caroline ”Carro” Sundin, som alltid ställer upp. Nomineringen kommer från kompisen Eva-Karin Åkesson med motiveringen:

Caroline är en eldsjäl som engagerar sig i allt och lite till. En trebarnsmamma som har hjärtat på det rätta stället och som alltid ställer upp. Madesjö IF och Nybro Handboll kan nog intyga hur denna fantastiska kvinna lägger ner hela sin själ i allt hon gör. Om vi alla hade lite mera ”Carro” i oss skulle alla föreningar blomstra”

Vi åker hem till Caroline i bostaden i Otteskruv denna dag då hon var ledig från sitt jobb som personlig assistent. Hon blir mycket överraskad och jätteglad.

– Det var verkligen kul att bli uppmärksammad så här. Vi måste alla hjälpas åt för att föreningar ska kunna ha en fungerande verksamhet. För min egen del har det alltid varit en självklarhet att hjälpa till och eftersom jag jobbar dygn har jag mycket ledig tid emellanåt, så det passar mig bra, säger Caroline.

– Jag var aktiv i handbollen i över 20 år och trots att mina egna barn inte spelar handboll vill jag inte släppa den gemenskap som finns i klubben. Nu ingår jag i styrelsen och hjälper till vid olika evenemang. Mina tre tjejer spelar fotboll istället, så i Madesjö IF är jag både ledare för flickor födda 04 och jobbar på kansliet.

– Det är en glädje att få jobba med barn och ungdomar och jag önskar att fler skulle ta sig tid att engagera sig för man får så mycket tillbaka.

– Tårtan tar jag med mig till träningen ikväll och delar med tjejerna i laget, hälsar Carro.

         Marine Arvidsson

POPULÄRT