HemMånadens TårtaTårta till ”Food 4 life”, matsalspersonalen som gärna bjuder på sig själva

Tårta till ”Food 4 life”, matsalspersonalen som gärna bjuder på sig själva

Nästa tårta delar vi ut till personalen Daniel, Hedda och Asma i Fagerslättsskolans matsal ”Food 4 life”. Nomineringen kommer från personal och elever på Fagerslättsskolan genom Catarina Gardelach med motiveringen:

Varje dag bjuds vi på välsmakande mat och ett fint och fräscht salladsbord. De gör det lilla extra för oss elever och personal genom att alltid vara glada och positiva samt att de flera gånger per år har roliga ”happenings” så som grillbuffé, ”mellolunch” och önskelunch. Vi tycker de är helt fantastiska för de bjuder gärna på sig själva genom att klä ut sig när det händer något speciellt. Tomtar vid julbordet, skärtorsdagen till påskkärringar och på ”Fager-mello fick vi möta primadonnor med glitter och glamour. Tack Daniel, Hedda och Asma, vi uppskattar allt ni gör för oss.”

Vi överraskar dem i matsalen efter dagens lunchservering. De blir mycket glada och berättar att de har en mycket rolig arbetsplats att gå till varje dag.

– Vi fick en nystart förra året när Hedda började hos oss. Då gjorde vi om lite i matsalen och döpte den till ”Food 4 life”, säger Daniel.

– Det ska vara kul på jobbet så därför arrangerar vi happenings emellanåt, och så är vi lite barnsliga också, säger de alla tre och skrattar.

– Nästa vecka har vi klimatsmart vecka, då vi i samarbete med en av våra leverantörer lagar och serverar mat som känns rätt för både miljön och det personliga välbefinnandet för framtiden. Vi kommer även medvetandegöra hur viktigt det är att ”ta lagom” och äta upp maten på tallriken. Fast vi måste ändå säga att eleverna på Fagerslättsskolan är ”jätte” duktiga på det redan.

– Tårtan tar vid med till personalfikat i eftermiddag innan vi tar ledigt för helgdagen i morgon. Men redan på fredag är vi tillbaka igen för att laga mat till de elever som är på fritidshemmen denna klämdag, hälsar Daniel, Hedda och Asma glada och tacksamma över nomineringen.

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att få hjälp att göra utdelningen av tårtan till en överraskning

Föregående artikel
Nästa artikel

POPULÄRT