HemNyheterTjejkväll i Nybro – Nu för 10:e gången

Tjejkväll i Nybro – Nu för 10:e gången

Idag kommer höstens första NybroExtra i brevlådan. Här läser du om Valextra i Nybro, Skog och Jordbruk, m.m. Samt vad som hänt i sommar och mycket som är på gång under hösten. Ett event äger rum för 10: gången. Sätt ett stort hjärta på den 4 oktober i din kalender, för nu kan vi avslöja att då är det dags igen.

 Många är avundsjuka på oss i Nybro. Några lånar våra idéer och försöker kopiera, andra söker med ljus och lykta efter något lika trevligt och välfungerande. Men det är hos oss i Nybro man hittar originalet. Och den 4 oktober är det dags igen! Naturligtvis menar vi Tjejkvällen – Nu för 10:e gången.

Butikerna, banker och företag håller öppet och bjuder på happenings, provsmakningar och bra erbjudanden till tjejer i alla åldrar.

Och vi på NybroExtra fixar och packar de populära Goodiebagsen. 1000 stycken!

Restauranger har extra fina erbjudanden till er tjejer, så boka bord redan nu!

Ta med dig dina vänner, dotter, mamma, arbetskamrater, svärmor, mormor, farmor och känn dig varmt välkommen till Tjejkvälls-gemenskapen hösten 2018. Den 4 oktober fyller vi centrum igen!

Håll utkik i brevlådan den 26 september, då kommer vår tidning med allt om tjejkvällen och fina erbjudanden från företag och butiker.

 Ni kan även följa oss på facebook-sidan   tjejkvällnybro

POPULÄRT