HemMånadens TårtaTårta till omtänksamma Birgitta

Tårta till omtänksamma Birgitta

Första tårtan i september delar vi ut till engagerade och omtänksamma Birgitta Gustafsson. Nomineringen kommer från Ingrid med motiveringen:

Birgitta har ett stort engagemang på flera håll i Nybro. Hon jobbade tidigare på Åkrahällskolans bibliotek och skötte skolans hemsidor. Hon har länge varit medlem i Madesjö-Kristvalla-Nybro hembygdsförening, är även med i Liberalerna, Nybro pastorat, kyrkorådet, Linneakören och ansvarar för textilier och konst i Madesjö kyrka. Dessutom hjälper hon släkten med praktiska göromål. En omtänksam människa som är värd en tårta ”

– Vad glad jag blir, men inte ska väl jag få en tårta, säger en förvånad Birgitta när vi besöker henne denna härliga dag när hon påtar i trädgården utanför hemmet i centrala Nybro.

– Jag tycker om att engagera mig på olika sätt, men har dragit ner lite på det den senaste tiden. Numera är mitt främsta intresse att ta hand om mig själv och mitt hem, vilket jag har mer tid för nu sedan jag slutade jobba.

– Denna tårta ändrade mina planer för denna dag, vilket innebär att jag nu ska bjuda hem några vänner som jag kan dela tårtan med, säger en tacksam Birgitta med ett skratt.

  Marine Arvidsson

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT