HemNyheterFöre detta Nybrobo nominerad till årets entreprenör under 30 i Sverige.

Före detta Nybrobo nominerad till årets entreprenör under 30 i Sverige.

Simon Arvidsson född Nybroit och uppvuxen med entreprenörskap är nominerad till Årets Unga Entreprenör under 30 år. Utmärkelsen tilldelas entreprenörer som har förmågan och potential att utveckla framgångsrika företag, vara en god ledare samt en person som kan utvecklas till att vara en förebild för andra unga entreprenörer. Numera bor Simon i Göteborg och är VD för företaget Devies.  Simon Arvidsson är en av fyra nominerade till den nationella utmärkelsen.

Tävlingen anordnas av organisationen Founders Alliance och priset som Årets Unga Entreprenör delas årligen ut till en person som är under 30 år och driver ett bolag med mer än 500,000 kr i omsättning. Simon och Devies är nominerade tillsammans med tre andra bolag; teamet bakom Karmalicious AB, Henning Gillberg (Repamera AB) och Johanna Ingelsson (Equestrian Stockholm).

Intressant att notera är att samtliga nominerade entreprenörer i tävlingen representerar bolag som agerar inom det digitala på olika vis. Det är även här vi hittar Devies styrka. För mitt i den rådande digitaliseringsvågen som sköljer över vår omvärld råder det en stor brist på både kompetens och duktiga IT-utvecklare. Devies lösning på detta är att attrahera och rekrytera engagerade utvecklare för att hjälpa till i sina kunders IT-utveckling samtidigt som man prioriterar medarbetarnas egen kompetens.

Finalen i Årets Unga Entreprenör avgörs ikväll den 20 september på Berns i Stockholm, där vinnaren koras genom att en jury bedömer bolagens affärsidé och tillväxtmöjligheter samt att entreprenörens personliga egenskaper och drivkrafter kommer att värderas.

Från oss på NybroExtra önskar vi Simon all lycka till!

POPULÄRT