HemNyheterNybros starkaste bänk!

Nybros starkaste bänk!

Arbetet på stadshusplanen intill kommunhuset Balder, ska inom de närmsta två veckorna vara helt klart. Den har genomgått en betydande ansiktslyftning och blir en grön oas i centrala Nybro. Vicke Lindstrands konstverk, Glas i centrum, har självklart en framträdande plats även i fortsättningen. Gångar har byggts, bänkar och bord monteras som blir en naturlig plats att träffas vid, inta sin lunch, läsa en bok eller bara njuta av omgivningen. Växter och träd håller nu på planteras, ett jobb som bl.a. Björn Blomdahl Roger Eriksson, Martin Cedertorn och Jessica Molander sköter.

– Det är jättekul att få jobba med detta område och vi är mycket nöjda med resultatet, säger de samstämmigt när vi träffar dem då de provsitter Nybros klart starkaste bänk, som är i Hardwood och som ska slipas och oljas innan allt är klart.

POPULÄRT