HemNyheterMode från Duveskogs under fyra tillfällen på Jutegården

Mode från Duveskogs under fyra tillfällen på Jutegården

Duveskogs modevisningar hölls som tidigare år på Jutegården, och konferencier Håkan Lönngren skötte upplysningen om alla plagg och skor i stort sett klanderfritt, och som alltid med en portion humor och glimten i ögat.

Under måndagskvällen stod Bröstcancerföreningen Kalmar för arrangemanget. Duveskogs hade två egna kvällar och Jutegården stod för fjärde tillfället, och det var vid detta tillfälle vi medverkade. Med under visningarna fanns också ManWo Shoes för att visa trendiga, snygga skor och väskor.

Modellerna Lena, Rigmor, Julia, Gunilla, Elin, Margareta, Mia och Mona hade åtta ingångar var, så totalt visades 64 olika klädkombinationer med tillhörande smycken från bl.a. märkena ParaMi, Soya concept, Signature, Brandtex, Tasty, Lebeck och Ciso. Matchat ihop med skor i märkena Rieker, Caprice, Tamares, Jana och Skechers från ManWo Shoes samt väska.

Under visningen serverades kaffe med dopp och efteråt var det lottdragning. Med på modevisningen fanns också Elvy Ström som tidigare drev Kinaboden och sålde smycken.

Duveskogs och ManWo Shoes var mycket nöjda med modevisningarna, och hälsade alla välkomna till butiken efteråt.

Nedan följer ett urval av kläd- och skomodet i höst och vinter som visades.

Mia
Lena.
Julia
Rigmor
Gunilla.
Elin
Mona
Maggan
Mia.
Julia
Konferencier Håkan Lönngren, levererade som alltid informationen om kläder och skor med glimten i ögen.

POPULÄRT