HemNyheterIkväll är det fest i Nybro!

Ikväll är det fest i Nybro!

Det är bara att ta med sig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor och alla andra festsugna tjejer och komma till Nybro. Det är kommunen där Tjejkväll betyder glädje och fest, massor av folk och mys i ett pyntat centrum.

Å du! Denna gång bjuds du även på kanelbullar eftersom vi firar tionde tjejkvällen lite extra, dessutom är det ju kanelbullens dag idag 4 oktober.

Välfyllda goodiebags

Goodiebagen har ju blivit Tjejkvällens egen attraktiva kändis. Som vanligt kan du få en goodiebag om du handlar för minst 200 kronor i någon av de deltagande butikerna mellan klockan 18.00 och 21.00.

Den här gången lovar vi att de är EXTRA laddade! Det finns 1000 färdigpackade som står och väntar på dig, och några extra för de yngre tjejerna hos Sport- & Lek i Lönnen.

Stort tack för hjälpen med packningen till Lehna, Stina, Agnes, Moa, Inger-Lena, Marita, Ann och Karin.

Shopping, konst, uppvisning och tävlingar

Butikerna är laddade med riktigt fina erbjudanden och överraskningar samt har även kända konstnärer, glasmästare, farmendeltagare och representanter från olika företag på besök hos sig.

Många har också tävlingar, där du kan vinna fina priser. Bl.a. Optiktjänst och Butik Julia samt en mycket rolig instagram tävling hos Bella Derma.

I centrum träffar du Friskis& Svettis, aktörerer från Månskensteatern, Partier, Fryshuset, kommunal, Världensbarn insamling och Liljas chaufförer. Spinnrockarna rockar loss på torget framför två amerikanska bilar. Micke & Mange och 2 trubadurer står för musikunderhållning.

Vi ses i Nybro, kl. 18.00 börjar festen!

POPULÄRT