HemMånadens TårtaGlada och hjälpsamma Anne-Marie fick en tårta

Glada och hjälpsamma Anne-Marie fick en tårta

Första tårtan i november delar vi ut till positiva och glada verksamhetsledaren Anne-Marie Linderö på ABF. Nomineringen kommer från Bengt Karlsson med motiveringen:

”Jag önskar ge en tårta till Anne-Marie Linderö på ABF. Hon är alltid glad och positiv, hjälper alla så att de får en bra studiecirkel, ingenting är omöjligt i hennes ögon. Hon har ett varmt hjärta”.

Vi överraskar Anne-Marie i hemmet på hennes lediga dag.

– Vad glad jag blir! Vilka fina ord, säger Anne-Marie.

– Jag har varit på ABF sedan 1991 där jag jobbar måndag till torsdag varje vecka och trivs mycket bra. Min uppgift som verksamhetsledare är att ansvara för, organisera och samordna studiecirklarna inom förbundet. Just nu är det mycket datakurser, bokcirklar och hantverkskurser som hålls. Jag och mina kollegor Micke Sahlin och Tommy Elmgren håller till på tredje våningen i kulturhuset Kristallen.

– Jag har världens bästa jobb och det roligaste är att träffa folk och all den nära kontakt man får med dem. Jag går inte själv någon kurs just nu, för mitt stora intresse vid sidan om jobbet är våra härliga hundar Kero och Jason, som jag ägnar mycket tid åt. Kero tävlar jag med och Jason är vår lilla myshund.

– Tårtan tar jag och min man Åke med oss till expeditionen idag och delar med de som är på plats, säger Anne-Marie glatt.

Marine Arvidsson

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT