HemMånadens TårtaFantastiska Anna och Håkan fick tårtan

Fantastiska Anna och Håkan fick tårtan

Denna vecka delar vi ut en tårta till hjälpsamma och sociala Anna och Håkan Lönngren på Duveskogs. Nomineringen kommer från hjälpredorna Gunilla Arvidsson och Elin Ingvarsson med motiveringen:

Anna och Håkan är alltid tillmötesgående och hjälpsamma. Det märks att de brinner för sin butik och lägger ner sin själ, man känner en positiv anda när man kommer in. Man märker också att det är många som även går dit för den sociala biten, de tar sig alltid tid för att lyssna och ge tips och råd. Så därför vill vi nominera dessa två fantastiska personer till månadens tårta”.

– Vad glada vi blir, säger Anna och Håkan och delar ut en stor och varm kram när vi överraskar dem i butiken för att överräcka tårtan.

Anna har jobbat på Duveskogs i 18 år. Först som sömmerska och sedan som biträde.         5 september 2013 blev hon ägare till butiken, som hon nu driver tillsammans med sin man Håkan.

– Det är ett härligt jobb vi har, säger de. I en liten stad som Nybro känner man i stort sett alla. Här finns en ”go” anda med mysiga butiker som gör allt för sina kunder från både närområde och grannstäder. Våra underbara kunder ger oss i sin tur åtskilligt tillbaka. Vi får veta mycket och för ofta diskussioner om allt från kommun och politik till sjukdomar och så kläder förstås.

– Tårtan delar vi med hela vår härliga familj. Stort tack och ett särskilt tack till Elin och Gunilla som nominerat oss. De är våra klippor och ställer alltid upp helhjärtat för oss när vi behöver ha lite ledigt ibland, hälsar Anna och Håkan.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT