HemNyheterHej Tjejer! Festen är här

Hej Tjejer! Festen är här

Smyckning med blommor, rosetter och ballonger pågår. Ikväll är det dags för tjejkväll nummer 11 i Nybro. En kväll då vi samlas tillsammans för att komma loss från vardagen, shoppar, äter gott, lyssnar på musik och har en festlig kväll ihop.

Kl. 18.00 öppnar butikerna och övriga företag upp för shopping, happenings och inspiration. Många har besök av sina leverantörer eller andra intressanta personer. 1000 välfyllda GOODIEBAGS med fantastiska användbara saker är packade och utkörda till butikerna. Passa på att handla och en av dessa kan bli din! På torget finns flera företag, hantverkare och partier som medverkar. Maskotarna går runt i stan och delar ut godis. Liljas Bils chaufförer bjuder på åktur. Amerikanska bilar står uppställda på torget. Här finns en dansbana sponsrad av Nybro Golv, där Nybro Danssällskap kommer har uppvisning till musik av The Southbounds. Nybro musikkårs tjejer underhåller på Stadshusplan och 2 trubadurer finns utanför Nybro Skomakeri och sprider en härlig och blandad musik för alla åldrar.

Välkomna att uppleva en härlig tjejkväll i Nybro tillsammans!

POPULÄRT