HemMånadens TårtaTårta till lojala, givmilda och skämtsamma Henrik

Tårta till lojala, givmilda och skämtsamma Henrik

Denna vecka delar vi ut en tårta till Henrik Axeborg. Ödmjuka kollegan på Nybro Cementgjuteri som alltid har ett strålande humör. Nomineringen kommer från ett gäng betongarbetare genom Mathilda Zedrén med motiveringen:

 “Henrik är killen som har lätt till skratt, alltid är givmild och alltid på ett strålande humör. Med sina fredagsfräckisar, berättelser, närvaro och toast med skagenröra gör han vårt jobb till det lite roligare. En lojal arbetare som är guld värd att ha oss där vi jobbar. Tack för att du är du, Henke.”

En förvånad och mycket rörd Henrik tar emot tårtan under morgonrasten på fredagen.

– Jag har varit här på Nybro Cementgjuteri i fyra år. Det är en rolig arbetsplats där vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans.

– Nu är jag så rörd att jag inte kommer på någon fredagsfräckis och det kanske är tur det, säger Henke och skrattar.  Men jag kan berätta frågan många ställde sig om fotbollsspelaren Glenn Hysén i IFK Göteborg som alltid kom försent till träningarna.

– Hy sen var han då?

– Tårtan delar jag självklart med alla mina medarbetare här under fikapausen, säger Henrik glatt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT