HemMånadens TårtaPositiva vaktisen Bent fick en tårta

Positiva vaktisen Bent fick en tårta

Andra tårtan för året delar vi ut till vaktmästaren Bent Jensen som arbetar på Folkets hus/Kristallen. Nomineringen och motiveringen kommer från Micke Sahlin.

”Vaktmästare Bent Jensen ställer alltid upp och fixar i huset. Tidiga mornar som sen kväll och alltid med ett leende på läpparna.”.

NybroExtra överräcker tårtan till Bent på ABF:s kontor dit han blivit manad att komma denna tidiga morgon.

– Vilken överraskning, säger Bent och tar tacksamt emot tårtan.

– Jag har arbetat här sedan hösten 2015 och trivs alldeles utmärkt. Det bästa med jobbet är att få träffa alla trevliga kunder.

– Mitt stora intresse vid sidan om jobbet är amerikanska bilar och jag brukar meka och skruva så fort det finns tid. Jag håller även en cirkel genom ABF. Varje onsdag träffas ett gäng på 15 -20 personer som gillar gamla amerikanare. Vi tittar på DVD-filmer och snackar bil här på Kristallen. Ibland gör vi resor till mässor och bilutställningar tillsammans.

– Tårtan delar jag med min kollega Tommy Gustavsson och övriga kompisar som finns i huset idag, säger Bent och tackar åter igen.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT