HemNyheterAzad nominerad till stipendiet Kompassrosen

Azad nominerad till stipendiet Kompassrosen

Åkrahällskolans lärare Azad Ali, 22, är nominerad till stipendiet Kompassrosen som årligen delas ut av Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap.

Syftet med stipendiet är att uppmärksamma föredömliga insatser och uppmuntra unga människor i Sverige att utveckla gott ledarskap genom fortsatt utbildning i värdebaserat ledarskap.

– Det är otroligt roligt. Bara att bli nominerad är väldigt hedrande och det här ger mig ytterligare energi att kämpa vidare, samtidigt som det känns som ett bevis på det man gör är rätt. Det är jätteroligt och naturligtvis hade det varit roligt att få ta emot pris av kungen, säger Azad Ali.

Stipendiet Kompassrosen går till unga människor som i handling visat att de tagit ett ansvar och visat ett engagemang utöver det vanliga. Stipendiet delas ut årligen på kungliga slottet i anknytning till Konungens födelsedag den 30 april.

POPULÄRT