HemMånadens TårtaTårta till hjälpsamma vaktisen Tony

Tårta till hjälpsamma vaktisen Tony

Veckans tårta delar vi ut till hjälpsamma vaktmästaren Tony Rohr. Nomineringen kommer från alla på Strandvägens mötesplats genom Katarina Lindbäck och Rossi Pettersson och motiveringen lyder:

Tony är alltid glad och hjälpsam. Han ställer snabbt upp med vad det än kan vara. Inget är ett problem för Tony. Han är fantastisk!”.

NybroExtra träffar Tony i matsalen på Strandvägen dit han blivit lurad av Katarina och Rossi med tron att det är en vattenläcka i köket.

– Vad luriga ni är, säger Tony med ett skratt och tar tacksamt emot tårtan och fortsätter.

– Att jobba som vaktmästare är ett varierat och kul jobb och jag får träffa många härliga människor. Mycket av min kunskap har jag med mig efter att tidigare jobbat i 28 år som fastighetsskötare på ett hotell i Kalmar. Numera är jag Nybrobo och har varit vaktmästare här sedan augusti 2018. Ett alldeles förträffligt jobb som jag trivs mycket bra med.

– Kul med tårta till fredagsfikat. Nu får jag ringa runt till mina vaktmästarkollegor i kommunen och bjuda hit dem i eftermiddag, säger Tony.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT