HemNyheterLaddade för liten marknad Hos Oss i samband med Konst Runt i...

Laddade för liten marknad Hos Oss i samband med Konst Runt i Pukeberg

I helgen 12-13 september mellan kl. 10-17 är det åter dags för Konst Runt och i år är samlingsutställningen förlagd till Pukebergs glasbruk! Under lördagen bjuder även Café­­­ Hos Oss som vanligt på en liten marknad utanför restaurangen där ett 10-tal lokala producenter visar upp och säljer sina produkter. Kockarna själva erbjuder grillat mellan 12-14.

Det var en tuff start som Gregor och Aneta Oklinska fick när de gick in som delägare tillsammans med Nina Albrektsson i Cafe­­­­­ Hos Oss i Pukeberg i februari. Pandemin kom att lamslå världen och så även café- och restaurangbranschen. Folk följde restriktionerna och stannade hemma. 

– Det var aldrig någon tvekan att vi inte skulle klara detta, så Aneta, Nina och jag fann tillsammans flera säkra lösningar som hjälpte både oss och våra kunder, berättar Gregor Oklinska. 

– Sommaren har varit bra men annorlunda. Vi har hållit öppet alla dagar för den som velat äta eller fika i den trevliga bruksmiljön. Nu satsar vi och ser positivt på framtiden med en härlig mat-höst, trevliga musikevent och ett klassiskt julbord, om än i annorlunda genomförande, berättar Gregor, Aneta och Nina, Hos Oss.


Läs mer om ­­trion på Café Hos Oss i kommande nummer av NybroExtra.

POPULÄRT