HemMånadens TårtaTårta till pålitlige trotjänaren Börje

Tårta till pålitlige trotjänaren Börje

–Vi nominerar en verklig trotjänare i servicebranschen Börje Westerlund i Madesjö, säger Rune och Gunvor Persson. Motiveringen lyder:

”Börje har sedan 1969 varit vår pålitliga leverantör av vitvaror, alltid med utmärkt service vid installation och reparationsbehov. Ett lysande exempel var när han en lördagsmorgon kom hem till oss för att åtgärda vår frysbox som slutat frysa. Trots att han var lite trött efter en fjällresa kom han omgående till oss, hittade felet och frysen kunde sättas igång igen – det värdefulla innehållet var räddat. Och betalning? Äsch det är väl inget att ta betalt för såna småsaker, säger Börje. Ingen förtjänar tårtan mer än denna hedersman!!”

NybroExtra besökte under fredagsförmiddagen Börje på företaget Börjes Hushållsmaskiner i Madesjö. 

– Så roligt, vad glad jag blir att ni tänker på mig, säger Börje.

– Det var 1962 som jag började jobba i branschen som frilansare. 1967 startade jag företaget Börjes Hushållsmaskin. Genom åren har jag sålt över 60 000 maskiner och hjälpt åtskilliga kunder med service av dessa.

– Trots att jag kommit upp lite i åren och haft pensionsåldern inne sedan länge kan jag inte sluta jobba, även om det numera inte blir lika många timmar i veckan som det var förr. Min fru Karin är lite arg på mig, hon tycker jag ska vara hemma. Då säger jag att detta är min hobby, som jag tycker är så rolig att få hålla på med.

– Nu ska jag åka hem till Karin och bjuda henne på tårta, något som både hon och jag tycker mycket om, säger Börje tacksamt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT