HemNyheterSerieseger för jubilerande Alsterbro IF

Serieseger för jubilerande Alsterbro IF

I sista omgången på söndagen av division 6 Högsby/Nybro spelade Alsterbro IF borta i en ren seriefinal mot S:t Sigfrids IF och lyckades få oavgjort 1-1. Ett resultat som var tillräckligt för att Alsterbro IF kunde vinna serien och får alltså spela i femman till nästa säsong.

Det var en spännande seriefinal, där S:t Sigfrid vid en seger skulle ta hem serien och det så positivt ut för laget sedan Jesper Wallin hade gjort 1-0 drygt 20 minuter före full tid, men Alsterbro IF kom tillbaka och kvitterade i 80:e minuten genom Erik Lagerkrantz.

Stark säsong

Alsterbro har gjort en stark säsong vann sju av de åtta seriematcherna och det var först i sista matchen laget tappade poäng genom 1.-1 i S:t Sigfrid.

–Det var verkligen spännande i avslutningsmatchen och vi slets mellan hopp och förtvivlan. Känslan var oerhört skön när vi till slut fixade seriesegern, säger lagledaren Conny Alfsson i Alsterbro IF.