HemMånadens TårtaTårta till trevliga bilfixaren Robban med personal

Tårta till trevliga bilfixaren Robban med personal

Omtänksamma Robban Säbom med personal på Autotjänst Allbilverkstad i Nybro har blivit dubbelt nominerade för en tårta. Motiveringen från Bernt Karlsson och Stefan Strandell lyder:

”Robban med personal sätter alltid kunden i fokus och är tillmötesgående. Om man hört något misstänkt fel med sin bil, kör man upp till dem och då kommer någon genast ut och lyssnar vad det kan vara De fixar allt du ber dem om, vad det gäller din bil. Ingenting är omöjligt för dem. Skulle man få ett akut fel på bilen och befinner sig på annan plats, så kommer de dit och hjälper dig! Den bästa bilverkstaden, ni är väl värda en tårta.”

Vi träffar Robban, Robert och Felix i verkstaden på Flyebovägen. Här är det fullt upp med reparationer, service och alla däckskiften som ska göras. De blir både överraskade och glada och säger att det är en självklarhet att alltid vara tillmötesgående mot sina kunder och ta sig tid.

Robban Säbom har haft Autotjänst Allbilverkstad på Flyebovägen i snart 10 år. Tidigare höll han till på Storgatan 39. 

–Det bästa med jobbet är att vi tycker om att få hjälpa människor och lösa problem som kan uppstå i bilar. Vi har själva varsin gammal 940 som vi skruvar och fixar med, så bilar är vårt stora gemensamma intresse även utanför arbetstid, säger Robert. 

– Tårtan käkar vi idag till fredagsfikat, och bjuder även in våra grannföretag på Flyebovägen att smaka, hälsar gänget.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.comSkriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT