HemMånadens TårtaTårta till ”Mejjans” fantastiska personal

Tårta till ”Mejjans” fantastiska personal

–Jag nominerar den fantastiska personalen på Mejeriet, skriver Evelina Axelsson i ett mail till redaktionen. Motiveringen lyder som följer;

 Fantastisk personal, som ser alla barn & ungdomar, som låter dem ”växa”, de stöttar & ger dem trygghet vid behov de finns där för allt och alla. De (ingen nämnd & heller ingen glömd) är väl värda en tårtfest”

NybroExtra beger sig bort till Mejeriet för att överraska personalen. Just nu är det ingen ordinarie verksamhet igång pga. pandemin. Det är endast inom LSS verksamheten som aktiviteter pågår. Idag är det Anders, Ina och Naaim som är på plats. Även Basel, Deniz och Camilla tillhör personalstyrkan. 

–Så trevligt att bli uppmärksammade. Vi har verkligen ett roligt jobb och det bästa är att få arbeta med människor i olika grupper och åldrar, som oftast är glada och trevliga. Sen är det kul att få arrangera olika event. Just nu längtar vi tills det kan bli verklighet igen.

– Tårtan delar vi med våra ungdomar som är här idag, och sparar en bit till våra kollegor som kommer imorgon, hälsar gänget.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT