HemNyheterSkyltsöndag och inspiration i Nybrobutikerna

Skyltsöndag och inspiration i Nybrobutikerna

Söndag 29 november stundar årets julskyltning. En annorlunda julskyltning då det inte får vara något jippo på torget pga. restriktioner i den rådande pandemin. Men butikerna har öppet under eftermiddagen mellan 13 – 18. Passa på att handla dina julklappar i tid i din lokala butik där julstämningen infunnit sig. Vi behöver varandra om alla ska må bra. Undvik trängsel, visa hänsyn och håll avstånd. Tillsammans ska vi klara det här.

Skyltat och klart

Butikerna har skyltat fint i sina skyltfönster och många har lagt ner ett otroligt arbete för att alla ni som är ute och spatserar både dagar och kvällar ska få något mysigt och juligt att titta på.  Var med i NybroExtras tävling och rösta på vem som åstadkommit det finaste fönstret. Kupong finns i butikerna och i senaste numret av NybroExtra. Eller titta in till oss på redaktionen Storgatan 20 och berätta vem du vill se som vinnare. 

Tågbanan sätts på plats och vagnarna ska fyllas med klappar till alla snälla kommuninvånare.

40 års jubileum

NybroExtra deltar inte i tävlingen men spana gärna in vårt skyltfönster. Här pågår fest hos tomtarna. De firar in julen och 2021 som blir NybroExtras 40:e år som tidning.  En raket symboliserar att det kommer bli många överraskningar under jubileumsåret. Dessutom är tåget tillbaka i år fullastat med julklappar till alla snälla kommuninvånare.

Tack Janne Öberg och Bosse Svensson för hjälpen med skyltningen.

Julgranen har tagit plats på Nybro torg. Elmontörerna Adam och Marcus från Nybro Energi sätter upp belysningen.

Årets julgran

Lagom till första advent har även julgranen tagit plats på Nybro torg. Adam och Marcus som arbetar som elmontörer från Nybro Energi sätter upp belysningen Årets gran på torget kommer från Villagatan. Det kommer bli så vackert när det lyser.

POPULÄRT