HemMånadens TårtaTårta till godhjärtade rektorn Rose-Marie

Tårta till godhjärtade rektorn Rose-Marie

Vår godhjärtade rektor Rose-Marie Hultqvist som alltid sätter barn och personal i främsta rummet tycker vi är värd en tårta. Så lyder nomineringen från personalen på Gammelgården med motiveringen:

Med stor kunskap och lyhördhet är hon öppen för utveckling av förskolans pedagogiska verksamhet. Hon månar och lyssnar in sin personal och uppmuntrar oss i olika sammanhang. I sommar går hon i pension. Vi kommer sakna henne och önskar henne en härlig tid med sina barn, barnbarn och övriga intresse.”

NybroExtra beger sig bort till Gammelgården för att överraska med tårtan. 

–Oj, vad roligt, jag blir alldeles häpen och mycket glad över detta, säger Rose-Marie.

–Jag har arbetat här på Gammelgården sedan 2007 och i Nybro kommun sedan 1988. Jag är även rektor för Högaberg och förskolan i Örsjö, säger Rose-Marie.

– Det har varit en härlig tid, som gått otroligt fort med barn och personal gett mig massor av glädje. Det bästa med jobbet är den gemenskap som finns och att få jobba ihop med personalen för barnens bästa samt självklart alla dessa fantastiska ungar jag träffat genom åren. 

–Nu jobbar jag ett par veckor till, sedan väntar ett liv som pensionär med mina egna barn, barnbarn, resor och naturupplevelser.  Ett och annat besök blir det säkerligen hit igen, för som pensionär vill jag även vara en perenn som kommer tillbaka varje år.  

– Tårtan delar jag gladeligen med mina härliga medarbetare som är här idag, hälsar Rose-Marie. 

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT