HemNyheterTjejkvällen är tillbaka!

Tjejkvällen är tillbaka!

Sverige öppnar upp – restriktionerna är på väg bort. I Nybro firar vi med en efterlängtad fest i centrum.

Torsdagen den 7 oktober fylls Nybro centrum, butiker och ett antal kvällsöppna företag igen med glada och festsugna tjejer i alla åldrar. Succén Tjejkvällen är tillbaka efter den långa pandemi-pausen.

Beslutet är fattat efter samråd med Nybros butiker och företag. Vi ställde frågan: står ni beredda, ska vi köra? Det är ju kort varsel och mycket att förbereda. Svaret blev ett stort kollektivt JA!

Självklart genomförs Tjejkvällen med de restriktioner som finns den 7 oktober. Glädjen ska stå i centrum – eventuella risker ska minimeras.

De som brukar gå på Tjejkväll i Nybro kommer att känna igen sig.

  • Butikerna laddar med erbjudanden och aktiviteter.
  • Stadens restauranger skapar mys och trivsel så man kan sitta ner och fira kvällen i gemensamhetens och glädjens tecken med något gott att dricka eller äta.
  • På Torget blir det extra festligt, ett folkliv som det ska vara på ett riktigt torg. Föreningar och andra visar vad de kan, vill och bjuder in till. Och vi toppar, genom att bjuda tjejerna på en konsert med kända dansbandet Black Jack!
  • Goodiebags, hinner man få fram sådana på rekordkort tid? Jadå, de kommer att finnas i butikerna för de som shoppar.

Ett stort gemensamt Äntligen ropar vi tillsammans med regionens alla tjejer. Från tråkig instängd och ensam covid-vardag går vi till Tjejernas Stora Nybrofest. 

Varmt välkomna alla! Samla arbetskamraterna, tjejgänget, mor, dotter, grannkvinnorna och kompisarna i regionen och planera för er egen kväll i Nybro!

Loa

Vill du vara med på Tjejkvällen och veta allt om förutsättningarna? Kontakta Loa på 0708 – 740558 så berättar vi mera.

POPULÄRT