HemNyheterTjejkväll i Nybro närmar sig. ÄNTLIGEN!!!

Tjejkväll i Nybro närmar sig. ÄNTLIGEN!!!

Vi pratar om evenemanget som är en av de största succéerna i Nybro någonsin. Gång på gång har centrum fyllts med glada och förväntansfulla tjejer i alla åldrar. Butiker, företag, restauranger och föreningar har laddat för att ge alla besökarna oförglömliga timmar tillsammans. Allt inramat av ett centrum i Nybro som mysigt dekorerats efter årstiden. Tjejkvällen har utvecklats till en fest som lockar besökare från stora delar av sydöstra Sverige.

Så kom pandemin. Våren 2020 fick vi ställa in med kort varsel. Hösten 2020 också. När NybroExtras jubileumsår inleddes (40 härliga år med tidningar för Nybroborna) så vågade vi knappt drömma eller tänka på att göra en Tjejkväll i år. Smitta, vaccinering och människors säkerhet var självklart viktigast. Men nu öppnar Sverige upp. Många är vaccinerade, restriktionerna minskar. Och Nybros centrum står redo. Butikerna, företagen, restaurangerna och föreningarna är laddade, nu kör vi! 

Självklart vill vi fira att Tjejkvällen äntligen är tillbaka på något extra festligt sätt. Därför ger kända och populära dansbandet Black Jack konsert på Torget och utanför NybroExtras redaktion på Storgatan 20 spelar 2Trubadurer. 

Goodiebags

Blir det Goodiebags, undrar ni? Jodå, 1000 stycken är laddade med mycket kul och finns i butikerna för er som shoppar. Tack Ewa, Lehna, Ann, Karin, Marita och Inger-Lena för hjälpen med packningen. Det gick strålande bra, men så har vi ju rutin också.

Den här Tjejkvällen gick att arrangera på rekordtid. Beslutet att Sverige öppnar kom bara för några veckor sedan. Men det är så typiskt Nybro. När vi gör saker tillsammans blir det oerhört starkt, snabbt och bra. Stort varmt tack till alla som förberett, kämpat och laddat för att ge regionens fantastiska tjejer den kväll alla verkligen är värda.

Vi ses på torsdag!

POPULÄRT