HemNyheterModevisning med höst- och vintertrender från Duveskogs

Modevisning med höst- och vintertrender från Duveskogs

Vid tre tillfällen under två dagar har mannekänger visat höst och vintermodet vad gäller kläder, skor, väskor och andra accessoarer från Duveskogs. Totalt var det drygt 250 personer som anmält sig och tagit sig till visningarna som hölls på Jutegården.

Konferencier under visningarna var Elisabeth Heimark. Madeleine Heimark och Amanda Andersson stod för underhållningen under fikapausen och framförde bland annat ”Himlen är oskyldigt blå” och Lisa Nilssons ”100”.

Lena Heimark hälsade alla välkomna och berättade att de nu även säljer ortopediska skor i butiken samt smycken från Inga Rylander.

I första ingången var modellerna Rigmor, Mona, Maggan, Elin, Mia och Lena iklädda pyjamasar och andra mjukiskläder. Djungelmönstrat både med stora blad och leopardfläckar återkom i många av kläderna under visningen. Täckvästen är tillbaka både hel- och midjelånga. Väst med polotröja eller skjorta under är också trendigt. I finalomgången visades klänningar och till alla ingångar matchande skor eller kängor.

Amanda Andersson och Madeleine Heimark spelade och sjöng under fikapausen.
Lena
Elin
Mia
Mona
Rigmor
Maggan

POPULÄRT