HemMånadens TårtaTårta till ansvarsfulla och positiva chauffören Tobias

Tårta till ansvarsfulla och positiva chauffören Tobias

Personalen på Kolsbygds Maskincenter har nominerat Tobias Jonsson, som är chaufför hos Nybro Transport. Motiveringen lyder:

Tobias är en mycket ansvarsfull, pålitlig, positiv och trevlig chaufför, som ser till att vi får våra leveranser till Kolsbygd flera gånger i veckan. Han är väl värd att uppmärksammas med tårtan”.

NybroExtra beger sig till Nybro Transport där Tobias efter dagens arbete parkerat och lossat i lastbilen innan han ska bege sig hem.

–Vad är det som händer, ska jag få en tårta?, säger en förvånad och glad Tobias och fortsätter. Min körrunda brukar börja i Kolsbygd i stort sett varje dag, vilket är ett mycket trevligt ställe. Det är ju mina kunder, både företag och privat som är det allra bästa med mitt jobb. Jag har arbetat som chaufför hos Nybro Transport sedan hösten 2006 och trivs mycket bra.

 –Hemmet är ett stenkast härifrån så jag har gångavstånd till jobbet och behöver inte skrapa bilrutan på morgonen när det är frost utan kliver direkt in i en uppvärmd lastbil, säger Tobias med ett skratt.

– Tårtan tar jag helst med hem och bjuder familjen på ikväll, säger en tacksam Tobias. 

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT