HemMånadens TårtaTårta till Annette, toppenchefen som ser till allas bästa

Tårta till Annette, toppenchefen som ser till allas bästa

Personalen på Madesjö korttidsboende har nominerat sin chef Annette Doss till tårtan ”För att du är värd det”. Motiveringen lyder:

Vår chef Annette Doss har gjort mycket för vår avdelning. Fast att hon har fullt upp tar hon sig alltid tid. Hon förstår oss och ser till vårt bästa i första hand. Hon har dessutom mycket sjukvårdskunskap som hon delar med sig av. Anette är värd all uppskattning”.

NybroExtra beger sig till Törnvägen där Annette har sitt kontor. Med hjälp av Malin Östensson i personalgruppen har vi sett till att hon är på plats då det annars hade varit sannolikt att hon befunnit sig ute i verksamheten.

–Är det du som kommer, jag trodde Malin skulle komma, säger Annette glatt och förstår genast att hon blivit vilseledd.

Jobbet som enhetschef har Annette haft sedan 1 januari i år.

–Idag behöver personerna som bor på korttidsboende mer omsorg. All personal som arbetar här är sjukvårdsutbildad och eftersom jag är sjuksköterska och har jobbat i många år inom hemsjukvården fick jag erbjudandet om att bli chef. 

–Det bästa med mitt jobb är att jag trivs mycket bra med både personalen och arbetsuppgifterna. För mig är det viktigt att vara närvarande och delaktig för att ge en bra vård samt ansvara för att personalen har det bra.

– Tårtan delar jag med personerna som är här på kontoret idag och den egna personalen så länge det räcker, säger Annette tacksamt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT