HemMånadens TårtaEnastående personalen på Apotek Lönnen fick tårtan

Enastående personalen på Apotek Lönnen fick tårtan

De fantastiska kollegorna inklusive nya chefen Anna-Karina är nominerade till en tårta av jobbarkompisen Clara Talevska. Motiveringen lyder:

”Jag vill ge en tårta till alla mina fantastiska kollegor och vår nya chef Anna-Karina Söderberg. Alla har under detta svåra år jobbat mycket, slitit hårt och intensivt, men alltid med ett leende på läpparna. Det är roligt att gå till jobbet när man har sådana kollegor som ni”

NybroExtra beger sig bort till Apoteket för att överräcka tårtan till personalen som totalt är 10 till antalet. Denna dag är det mycket kunder i butiken, så det var svårt att samla alla. Jag fick en pratstund med nya chefen Anna-Karina, som blev mycket rörd över att uppmärksammas på detta sätt och för den fina motiveringen.

Anna-Karina som bor här i Nybro började sin anställning på Apoteket Lönnen den 1 augusti, mitt under semesterperioden. Hon jobbar även vissa dagar i Lessebo. Tillsammans med personalen har hon haft mycket att göra från första dag.

–Jag fick ett varmt välkomnande och känner att vi har en mycket god sammanhållning och jobbar bra tillsammans här. Det bästa med jobbet är utmaningen samt den glädje vi får när vi kan hjälpa våra kunder på bästa sätt.

–Allt som har med pandemin att göra har bidragit till att det varit extra mycket att göra. När restriktionerna släpptes på under hösten märkte vi att fler och fler vågade sig ut i andra ärenden. Nu hoppas vi att det inte blir fler bakslag utan att vi kan hålla i och hålla ut och hjälpas åt att minska spridningen av covid.

– Tårtan delar vi på hela gänget efter lunch, hälsar Anna-Karina på Apotek Lönnen.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT