HemNyheterCruisingfest i Nybro med fem band som spelar på Kristallen

Cruisingfest i Nybro med fem band som spelar på Kristallen

I ett pressmeddelande från Micke Hedlund och Nybro Vikings kommer lördagen den 30 april 2022 den årliga Cruisingen i Nybro äga rum. Precis som vanligt kommer det vara minst 700 bilar, troligen ännu fler i och med att restriktionerna nu är borta och folk är sugna på att komma ut.

Cruisingen kommer som vanligt rulla runt inne i centrala Nybro från ca 17.00, även om de första bilarna brukar siktas redan tidig lunch.
På kvällen har Nybro Vikings sin årliga Cruisingfest på Kristallen med inte mindre än 5 band på scenen:

250 KG KÄRLEK  

250 kg Kärlek är kanske ett av Sveriges mest legendariska underhållningsband, någonsin. Med över 20 år i bagaget, tusentals spelningar och fler miljoner streams av sina låtar, tar de än idag Sveriges scener med total storm.

Missa inte 250 kg Kärlek på Kristallen på Cruisingfesten den 30 april, där ni kan Svänga med Snabeln, Bonka en Bäver, dra en svängom med Eva-Lena eller helt enkelt få en förklaring varför Kärringar inte kan köra bil.

DENNIS QUINTERO (ex TT GRACE)

26 januari gick TT GRACE ut med att dom splittrats och att Dennis skulle fortsätta solo.

Första giget under eget namn på Cruisingfesten i Nybro 2022!!

Med sig har han ett gäng kända ansikten som kommer leverera både eget material och Rock`n Roll With a DOO-wop SOUL.

JOHN WILDCAT

Han gick mot strömmen och var först med att göra riktig ROCKABILLY PÅ SVENSKA vilket kommit att bli hans signum tillsammans med den tatuerade stjärnan i ansiktet. 

Hans sound har de rätta grunderna med rötterna i 50-talets Rockabilly med moderna influenser av Pop, Punk, Country, Surf, Spaghettiwestern och Doo Wop!

 ONKEL 2.0

Denna resa påbörjades för längesedan i en liten stad som heter Kaaalmar, närmare bestämt 1979 då bandet startade upp under namnet Bult men sedermera blev kultförklarade Onkel Kånkel.

Onkel Kånkels identitet var en väl bevarad hemlighet i 30 år och nu när stafettpinnen tagits över av Onkel Kånkels onkel vid namn Onkel så är vi tillbaka in i dimman och vet inte vad vi kan förvänta oss. 

PHANTA

Världens mest stressade, klumpigaste och hungrigaste man levererar en singbackshow som bjuder in till allsång och asgarv.

Välkända partyhits varvas med tävlingar, han klämmer en pizza på tid och utmanar en i publiken att äta världens starkaste klubba.Det är rock n roll, klassiker och punk i en galen mix med torra skämt

POPULÄRT