HemNyheterNu är du verkligen värd att unna dig något extra!

Nu är du verkligen värd att unna dig något extra!

Årets första NybroExtra är på väg ut i brevlådorna. Ett nummer som verkligen går i unnandets tecken. Kanske du vill förgylla vardagen med en snygg vårkappa, lite extra blommor, en god bok, en snygg skjorta eller nåt gott och nyttigt på söndagsmiddagen? Unna dig det, du är värd det!

Kulturen har haft det jobbigt, ett par år utan intäkter. Och vi besökare har saknat upplevelserna. Unna dig och en kompis ett par biljetter! Eller gå och se idrott. Det är skönt att få heja och leva ut. Det är du värd. Vi har försökt göra en välfylld och kul tidning så att du kan sitta ner vid köksbordet eller i bästa fåtöljen, bläddra och uppleva. Inspiration att göra saker nu, genom möten med lokala profiler och företagens annonser. Men också få minnen från förr i text och bild. Saker att prata om när man lever i våra nejder. Unna dig de stunderna. Fika och en bra tidning, när blir livet bättre?

Och så till sist, apropå att verkligen unna sig. Skulle en semla sitta fel? Trodde väl inte det. Missa då inte ”SemleExtra” i NybroExtra 24–26 februari. De som handlar i deltagande butiker har chansen att få gratis semlor!

POPULÄRT