HemMånadens TårtaFörsta tårtan i mars till Lena och Madeleine

Första tårtan i mars till Lena och Madeleine

–Skulle vilja att ni ger en tårta till tjejerna på Duveskogs Lena och Madeleine Heimark. Så skriver Margita Ståhl i ett mejl till oss på NybroExtra. Motiveringen lyder:

”Duveskogs mode är en affär där man verkligen känner sig välkommen och ompysslad

De är alltid glada och pigga och man känner sig som kunden med stort K”

NybroExtra traskar bort till butiken för att överräcka tårtan. Idag är tyvärr Madeleine inte på plats då hon blivit sjuk men en mycket glad Lena däremot tar emot tårtan och utbrister:

–Nämen, så fantastiskt kul och rörande! 

–Det är två och ett halvt år sedan vi övertog Duveskogs och det är det roligaste jobb vi någonsin haft och då pratar jag även för Madeleine. Vi kompletterar varandra jättebra och tycker det bästa är kontakten med våra kunder. Nu är det skönt att coronapandemin börjat klinga av så vi kan mötas mer igen. Visst har vi haft ett par tuffa år men både Madde och jag är envisa och arbetar hårt för att den fysiska butiken ska finnas. Närmast väntar våra modevisningar på Jutegården då flera hundra härliga kunder besöker oss för att kolla in våren- och sommarens kläd- och skomode från Duveskogs. 

–Tårtan får jag äta en bit av själv idag och givetvis sparar jag resten till Madeleine, som jag hoppas är tillbaka i morgon. Stort tack, säger Lena.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT