HemMånadens TårtaTårta till uppskattade skoladministratören Marie

Tårta till uppskattade skoladministratören Marie

Hushållslärarna på Paradisskolan Birgitta och Camilla vill nominera fantastiska skoladministratören Marie Nilsson. Motiveringen lyder:

 Vi vill nominera vår fantastiska skoladministratör på Paradisskolan, Marie Nilsson. Hon ställer alltid upp på oss personal, skolledning, vårdnadshavare och framför allt eleverna. Det finns inget som Marie inte fixar. Det är alltid ett leende och inget hakar upp sig. Hon är så uppskattad och omtyckt av oss alla. En stor eloge och tårta till Marie!

För att överraska Marie har vi med hjälp av Birgitta bestämt en tid då vi kan traska bort till Paradiskolan och upp till andra våningen där Marie har sitt kontor. Och visst blev hon överraskad och mycket rörd. Marie som tidigare fått tårtan i egenskap av ideell kraft i Nybro slalomklubb trodde inte det var sant.

–Då fick jag tårtan för mitt jobb i föreningslivet och nu i mitt yrkesliv, så jätteroligt, säger Marie.

–Efter att tidigare arbetat som lärare här på skolan fick jag 2013 tjänsten som skoladministratör, och det stortrivs jag med. Det är ett omväxlande jobb med allt från schema och betygutskrifter till att ordna skolskjutsar och vara rektorerna behjälplig. Ingen dag är den andra lik. Jag får ha kontakt med både elever och kollegor i alla åldrar och att det är så varierat är det bästa med mitt jobb.  

–Tårtan delar jag med mina kollegor som är här idag. Jag ska börja med att ringa till Birgitta och Camilla för att bjuda in dem, säger Marie.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT