HemNyheterNy restaurangupplevelse och frukost på McDonalds i Nybro

Ny restaurangupplevelse och frukost på McDonalds i Nybro

McDonald´s i Nybro har åter slagit upp dörren för hungriga gäster. Restaurangen har under en tid genomgått en omfattande renovering för att erbjuda en ny och modern restaurangupplevelse och fler nya arbetstillfällen har skapats. Nu blir valet att välja, enklare än någonsin för Nybroborna.

Den 1 oktober blev Ivan Ström ny franchisetagare på McDonald´s i Nybro. Sedan dessa har arbetet pågått med att bygga om. Nu är det så gott som klart förutom en del jobb med målning av byggnaden och fixet med uteplatsen. På McDonalds hittar du nu en helt ny och fräsch inredning, och en fullständig upprustning av kök och digitala beställningssystem har installerats, som innebär en större flexibilitet för gästerna att beställa och få maten serverad på ett sätt som de själva föredrar. Restaurangen kommer, tack vare renoveringen, öppning för frukost och en uppgraderad McDrive med två körbanor, anställa flera nya medarbetare.

Enkelt och smidigt

–Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen får öppna upp vår nya, totalrenoverade restaurang och välkomna våra gäster och nya medarbetare till en ännu bättre och modernare upplevelse. Renoveringen betyder att gästerna kan välja att beställa och betala i lugn och ro vid digitala kiosker, eller direkt i McDonald’s appen på sin telefon när helst det passar dem. Men vi har även en kassa kvar för dem som önskar köpa sin meny den vägen. Vi vill att det skall vara enkelt och smidigt att beställa goda burgare hos oss. Den stora förändringen ligger i att våra medarbetare går från att laga mat i omgångar till att bereda varje burgare när den beställs, utan att vare sig service eller den korta väntetiden påverkas, berättar Minna Dungefjord, som är ny restaurangchef i Nybro och Melos Fazliu, driftchef på alla de nio restauranger Ivan Ström förestår.

Minna Dungefjord restaurangchef på McDonalds i Nybro tillsammans med driftchef Melos Fazliu är glada att nu öppnat upp restaurangen igen efter den totalrenovering som gjorts.

Läs mer om nyöppningen i nästa Nybroextra 28/4

POPULÄRT