HemMånadens TårtaTårta till fantastiska gympa-inspiratören Lynn Skanbäck

Tårta till fantastiska gympa-inspiratören Lynn Skanbäck

Deltagarna genom Kerstin Jonsson i gymnastikgruppen i Alsterbro nominerar sin mångåriga gympa-ledare Lynn Skanbäck. Motiveringen lyder:

 Vi önskar vår fantastiska och mångsidiga inspiratör Lynn Skanbäck en tårta. Hon håller sig alltid uppdaterad med musik och rörelser. Utan henne skulle vi som gympar tillsammans vara soffpotatisar allihop”.

Vi tog en tur till Alsterbro under torsdagskvällen för att överraska Lynn innan ett av de två gympapass hon håller varje vecka för ett 15-tal motionärer.

–Det var en glad överraskning vill jag säga, säger Lynn ock tar tacksamt emot tårtan.

– Jag har varit gympaledare för den här härliga gruppen sedan 2009. Det bästa är att jag själv får mycket energi av att få folk att röra sig och se att de mår bättre. Dessutom har vi alltid roligt tillsammans. 

Ideér till rörelser under träningarna hämtar Lynn från olika hemsidor och åker även på en del kurser ibland.

–Jag är en person som gillar att inspirera. På dagarna blir det för barnen i Orrefors skola där jag jobbar och under kvällarna är det här i gymnastiksalen i Alsterbro.

–Tårtan tar jag med till jobbet och delar med mina arbetskamrater, hälsar Lynn. 

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT