HemNyheterVilken fin marknadsafton vi fick

Vilken fin marknadsafton vi fick

Vilket väder och så härlig maknadsaftonen blev. På stan kunde man fynda i butiker, titta på folkdansarna som svängde runt, prata med månskensteaterns ungdomsgrupp ”nymånarna” som över för musikalen ”Elisabeth Sabonié”, som ska spelas upp våren 2023. Dessutom kunde man träffa två fina damer från Nybro teaterförening samt tala med Stolla-Hedda och Snacke-Per om deras nya bok som släpptes i veckan.

Kvällen avslutades på Kristallen där man svängde loss till Brogrens orkester. 

Stort tack alla som kom och alla som varit delaktiga i eventet.

Månskensteaterns ungdomsgrupp ”Nymånarna” berättade om musikalen som de ska spela våren 2023.
Härlig svängom till Brogrens orkester.
Stolla-Hedda och Snacke-Per sålde sin nya bok.
Nybro Folkdansare visade upp sig.
Birgitta och Ann tog emot dansbiljetterna i vändkorset på Kristallen.
Lehna och Karin sålde korv och kaffe på Kristallen.
Mats från Artisten tyckte det var en trevlig kväll.

Idag den 6 maj är det Nybro marknad och Lions och Nybro IF sköter som vanligt det praktiska med hjälp av Nybro kommun. En småländsk marknad är en folkfest – på redigt! Allt från en vandrande diversehandel till en stunds härlig avkoppling, massor av möten med människor och en stor portion historia.

POPULÄRT