HemMånadens TårtaTårta till duktiga och rättvisa chefen Silvana

Tårta till duktiga och rättvisa chefen Silvana

Kollegorna på Lindex i Nybro vill ge sin chef Silvana Mihajlovic en tårta för hennes föredömliga sätt att agera som chef. Motiveringen lyder:

” Hon är en av alla i gruppen och jobbar som oss på golvet med allt vad det innebär i en klädbutik. Hon är rättvis i allt och du kan säga vad du tycker och känner utan att det tas på ett felaktigt sätt. Hon tar reda på det hon inte vet och är duktig på nya digitala utmaningar. Hon är en riktigt bra chef ”.

NybroExtra begav sig bort till Lindex strax efter de öppnat på fredagen, där alla i personalen samlats för att vara med och överraska Silvana. Och visst blev hon förvånad. Största leendet och glädjetårar som trillade längs kinden när motiveringen lästes upp.

–Det är fantastiskt roligt att jobba på Lindex i Nybro. Jag har varit här i 18 år och haft chefsjobbet i 4 år. Vi är ett härligt gäng på 6 personer som arbetar ihop och känner varandras sidor väl. Vi vurmar mycket för Nybro och Nybrobutiken och alla härliga kunder vi har. Jag har också en bra regionchef, som låter mig och personalen få vara med och påverka i vårt lokalområde, säger Silvana. 

–Just nu finns det otroligt mycket fina kläder i butiken. Själv hoppas jag på en varm och härlig sommar, så att jag kan gå klädd i en av Lindex svala och snygga klänningar.

–Tårtan delar jag med mina kollegor. Kul att alla är här trots att några är lediga idag, avslutar en glad och tacksam Silvana.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT