HemNyheterFantastisk allsångskväll på Qvarnaslät

Fantastisk allsångskväll på Qvarnaslät

Vilket väder, och vilken fantastisk onsdagskväll de blev när Little Big Band arrangerade allsång på hembygdsgården Qvarnaslät. Tillsammans med gästartisterna Glada Bokens orkester framfördes egna sånger och de bjöd emellanåt in publiken att sjunga med i trallvänliga låtar som ”Blue Hawaii”, ”Drömmen om Elin”, ”En kväll i juni” och ”Turistens klagan”. 

Little Big Band är ett gäng musiker som sedan länge är med i flera orkestrar. Med deras breda erfarenhet och kunskap övar de mycket för att få det att låta bra. Och med ett bra arrangemang trivs publiken. De spelar de stora hiten ” med allt från Elvis och Tom Jones till Michael Bublé och Anita Lindblom. dvs musik som publiken som var ute på 1960 – 70 och 80-talet känner igen sig i till 100%. 

Orkestern bildades under pandemin och de repade länge via olika uppkopplingar på nätet. För ett år sedan träffades de för första gången fysiskt och hade sin premiärspelning inför publik i hembygdsparken Qvarnaslät i september 2021. Det var också där idén till kvällens allsångsevent föddes.

Under allsångskvällen gick sångaren i bandet Peter Rudenborg runt med mikrofonen och lät publiken vara med och höras. 

De var en kväll blandat med musik, sång och skratt och de drygt 150 besökarna fick vara med om ett fantastiskt evenemang.

Glada Bokens orkester framförde låten ”Blue Hawaii” och Simon Hermansson gick runt i publiken med mikrofonen.
Peter Rudenborg lockade publiken att sjunga med i flera av låtarna

POPULÄRT