HemNyheterAlltid en vän att hålla i handen!

Alltid en vän att hålla i handen!

En tidning ska kunna vara som en god vän. Någon som vill hålla dig i handen, vara nära dig och med dig i ditt livs allra mysigaste ögonblick. Den tidning som i dag är på väg ut i din brevlåda har en ödmjuk ambition: att ge dig en upplevelserik och avkopplande sommar i och runt det vackra Nybro. För det är ju så med sommaren. Den väcker lustar. Skapar nya energier och framför allt nyfikenhet på nya eller välbekanta sätt att koppla av. Allt för att ge mera liv i livet.

Oavsett om du redan bor i Nybro och är van vid att få din månatliga NybroExtra hem i postlådan, eller om du är besökare i vår vackra kommun och vill ha inspiration och kunskap om trakten du besöker. Ta för dig av innehållet i den här tidningen, tryckt i bekvämt format, lätt att ta med sig eller ha liggande framme. Vi vill ge dig sommaren i Nybro på ett så komplett och lättöverskådligt sätt som det bara går.

Planera tillsammans

Vi som gör den här tidningen har en dröm. Att familjer, vänner, grannar kan samlas en stund över tidningen och vara lite lustfyllt äventyrliga. Att den lockar till nya möten. Söka inspiration och kanske göra något man inte brukar. Gärna tillsammans. För vi vet ju att gemensamma upplevelser ofta blir starka. Minnen att prata om och återvända till när hösten och vintern dragit in igen. 

Sommaren är en chans att bryta och byta mönster. Upplev tillsammans på nya sätt och med en ny kompis. Varför inte göra knytkalas av utflykten, besöka ett kafé där man aldrig varit eller besöka butiken du aldrig varit i? Söka bygdens historia, vackra vyer eller ett mysigt evenemang. Vara fri i tanken och bara låta dagen fyllas av något typiskt Nybroitiskt.

Mycket handlar om att göra saker. Första steget mot en upplevelse är trots allt en bra inspiration. Så spara tidningen, titta igen och igen. Låt lust och väder bestämma. 

Det är en sådan sommar vi på NybroExtra önskar alla härliga läsare. En tid av fin rekreation och kravlöshet. Njut av vår fina kommun tillsammans med NybroExtra. Alltid en vän att hålla i handen.

Varm sommarkram på er!

Loa Arvidsson

POPULÄRT