HemMånadens TårtaTårta till engagerade idrottsledaren Anders

Tårta till engagerade idrottsledaren Anders

Gunte och Madeleine vill nominera Anders Lundell till månadens tårta med motiveringen:

 Anders brinner för idrott och framförallt barn och ungdomar. Han har varit med och startat Nybro City Padel Club och lägger så mycket tid och engagemang för alla barn och ungdomar som vill spela Padel. Vi tycker Anders är värd en stor tårta för detta. Utan Anders skulle inte föreningen överleva”.

NybroExtra tog hjälp av Gunte för att få reda på var vi kunde överraska Anders. Just  denna dag befinner han sig i hemmet för att förbereda inför sonens studentkalas senare i eftermiddag.  

–Vilken fantastisk överraskning, jag blir riktigt rörd, säger Anders.

– Jag stortrivs med att vara ledare. Barn och unga ger så mycket glädje. Att se dem utvecklas ger mig mycket energi och när man får ett leende tillbaka vet man att man lyckats få dem att känna att de är ”good enough”.

–Tidigare har jag varit mycket involverad i innebandyverksamheten. Nu är det mest padel som gäller och vi är 14 ledare som håller i olika träningar. Lördagar är det för ett 40-tal barn och ungdomar i åldrarna mellan 6–14 år. Padel är en kombination av olika racketsporter. En källa till motion som kan utövas av de flesta i alla åldrar.   

–Min fru och jag kommer dela på tårtan nu för att lugna ner oss lite innan det stora studentfirandet börjar, avslutar Anders.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT