HemNyheterFamiljen Carling bjuder på makalös show

Familjen Carling bjuder på makalös show

Nybro hembygdsförening har mycket på gång i sommar. Vid Qvarnasläts hembygdsgård arrangeras en rad aktiviteter, som lockar många besökare. Nu på onsdag 13 juli uppträder Familjen Carling och Gunhild Carling kl. 18.30.

”Denna världsunika familj bjuder på en makalös show som inte lämnar någon oberörd! Familjen Carling, med tre generationer musiker, underhåller publiken med gladjazz i traditionell New Orleans stil, varvat med dans, komik, jonglering, balansakter och trolleri. Alla familjemedlemmar spelar flera instrument och växlar gärna instrument sinsemellan varandra under showens gång. Utmärkande för deras uppträdande är den totala spelglädje och genuina jazzanda som får hela publiken att ryckas med. En konsert med denna musikaliska familj är inte bara en resa tillbaka till tradjazzens tid, utan en totalupplevelse med varieténummer.”

POPULÄRT