HemNyheterNu är din Nybroitiska sommarupplevelse nära!

Nu är din Nybroitiska sommarupplevelse nära!

NybroExtras sommartidning är på väg hem i alla hem för att hjälpa och guida dig genom riktigt härliga Nybroitiska sommardagar. Vi har gjort den för att vi, precis som du, längtat efter sommaren. Tid för vila och mycket egen tid, så klart, men också det andra. Upplevelserna, vännerna, fikastunderna, de små projekten och de stora drömmarna. 

För tänker man efter så är Nybro faktiskt ganska så outforskat för de flesta av oss. Vardagar har en tendens att bli ganska likadana. Vi möter samma människor, går och handlar på samma ställen, cyklar samma vägar och stigar, rastar hunden samma runda, låter vanorna härska och överraskningarna bli få.

Vi har gjort tidningen för att utmana dig en aning. Sommaren är som gjord för att göra nåt nytt, eller inspireras att hitta på tillsammans. När man planerar en sån här Sommartidning så finns det så klart en liten målbild. Vi vill så innerligt gärna att fler i Nybro upptäcker vår fina kommun. Gärna ihop med nån, för ensamhet är ett gissel. Eller delar dagar med någon du inte träffat på länge, för vänner kan man inte få för många av.

Här är ett par exempel vad vi drömmer om ska hända med tidningen som inspiration. 

  • Du kontaktar din gamla bästis från skoltiden, kompisen du gjorde allt med. Bestäm träff och vem som gör vad till fikakorgen. Och upplev er barndoms platser igen. Tillsammans! Vi lovar, ni kommer att sprudla av minnen över fikat i gröngräset.
  • Bjud in din livskamrat eller bästa vän till en annorlunda butikssafari! En enda regel: ni får bara besöka butiker ni inte varit inne i det senaste året. Och innan dagen har gått ska ni ha köpt varandra varsin present!
  • Knacka på hos grannen du annars bara hejar på och föreslå en heldag tillsammans. Kanske en fika i Målerås, en våffla i Qvarnaslät, lite fågelskådning eller älgsafari, en lunch tillsammans vid dukat bord och ett gott glas till.
  • Plocka lite blåbär med en vän. Storskogen väntar och belöningen, blåbär och mjölk ihop på balkongen, smakar underbara barndomsminnen.

Nu förstår du hur vi tänker. Räkna till tre så har du gjort något värt att minnas i månader framåt. 

Ett: du behöver en sommar. Klart, den är här.

Två: du behöver fantastiska vackra Nybro. Check, oavsett om du är besökare eller redan bor här är du på rätt plats.

Tre: att hitta upplevelsen ihop med din parter eller en vän, ny eller gammal kvittar, är perfekt. Att minnas sin sommar tillsammans är ändå det bästa.

Så god läsning, ha en fin sommar och ett härligt Nybroitiskt liv!

Loa

POPULÄRT