HemNyheterVarmt välkomna till Nybro och årets tjejkväll!

Varmt välkomna till Nybro och årets tjejkväll!

28 september är äntligen här och vi är laddade för en festlig tjejkväll. Oavsett om ni kommer för första eller 16:e gången så möts ni av öppna famnen, mys och ett pyntat centrum. Vädret visar sig från sin allra bästa sida med sommartemperatur och uppehåll, vilket är fantastiskt kul.

17.30 börjar vi med modevisning utanför Storgatan 12. Kom och spana in höstens mode från Nybrobutikerna. Elin Ingvarsson är konferencier. I butikerna har de laddat till max och överallt ser ni särskilda Tjejkvälls-erbjudanden. Musikerna 2Trubadurer, B&B Bjärneroth och Bröms och Våghalsarna står för musik och sång från olika platser i centrum under kvällen samt Silas och Gustav som jazzar hos Visioner Advokatbyrå. På torget finns flera utställare och restaurangerna har specialerbjudande på mat och dryck. Handla för minst 200 kronor så får du en av de 800 Nybrotillverkade goodieboxarna med fina produkter, som finns hos någon av de som deltar under tjejkvällen.

Vi ses i kväll! Klockan 17.30 börjar tjejfesten med modevisning och kl. 18.00 är det dags att besöka medverkande butiker, restauranger, företag och utställare på torget i Nybro. Välkomna!

POPULÄRT