HemNyheterVarmt tack härliga Nybrobor: Ni gav oss årets stora stund!

Varmt tack härliga Nybrobor: Ni gav oss årets stora stund!

Årets sista NybroExtra är på väg hem i alla hem!

Det finns stunder man aldrig glömmer. Stora händelser som sätter guldkant på ditt liv. När du flyttade in i din första lägenhet. Träffade din livskamrat. Barnen som gjort dig stolt. 

När jag tänker tillbaka på året som gått innehåller det en sån stor stund: det allra första numret av Nya NybroExtra i min hand. En stolthet som övergick i total lycka när vi på redaktionen fick höra alla uppskattande reaktioner. Ni Nybrobor älskade vad vi gjort med deras egen tidning. Stort varmt tack för alla glada tillrop under 2023. Det har gett oss självförtroendet, och ödmjukheten, att fortsätta göra den enda tidningen som är 100 procent Nybroitisk. Tidningen där du aldrig behöver leta efter Nybrosidorna.

Så vad är mera självklart att vi avslutar årets utgivning med ett nummer där mycket handlar om något viktigt. Att göra helgerna fina och innehållsrika för varandra.

Här är lite julläsning för dig.

Grubblade du över tävlingen ”Årets tomte”?  Hon heter Maria. Mer om henne hittar du inne

i tidningen, och då klart vinnaren av presentkortet.

Julskyltningen fyllde stan, och Nybro Extra var förstås på plats och träffade Nybroborna.

Utanför redaktionen hade tidningens egen tomte fullt upp och ett jättetack till Nybro Manskör som bjud på fantastiska jullåtar strax intill.

Ni missade väl inte vårt skyltfönster med tomtarnas egen läktare, där de hejar fram vårt härliga hockeylag Nybro Vikings. Vi tackar så klart också hockeylagets alla nissar för spännande underhållning under denna höst och önskar en riktigt God jul.

Vem i Nybro hade vackraste skyltfönstret? Svaret och vinnaren finns i din tidning.

Jag är oerhört stolt över våra fantastiska medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att NybroExtra ska bli din egen lokala tidning! Och i den tacksamma kramen inkluderar jag alla ni läsare. Det är för er vi finns!

Strax är julen här. Min finaste julklapp blir att få fira jul hemma tillsammans, hela vår fina familj. Med både barn och barnbarn som älskar tomtenissar.

Julkänsla är att få leka, kramas och minnas tillsammans. För visst ska helgerna vara gemenskapens tid med återhämtning, god mat och vila.

Därför, tänk gärna på de du känner, visa hjälpsamma grannar din uppskattning och julig hjärtevärme till nån som kanske är alldeles för ensam.

Nu tar vi lite ledigt och ses igen 2024!

En stor härlig bamsekram till Er, alla nybrobor!

Tillsammans har vi gjort det igen. Lyckats skapa ett år fyllt med minnen!

Loa Arvidsson

POPULÄRT