HemNyheterNybrotjejer satsar och öppnar ny butik

Nybrotjejer satsar och öppnar ny butik

I slutet av april är det dags för Emmelina Fransson och Josefin Bernebring att slå upp portarna till sin nya butik Emmelina´s vid torget i Nybro.

– Vi kommer att sälja nya barnkläder och tjejkläder i bra kvalitet till fina priser samt ha ett mindre sortiment av accessoarer och skor. Dessutom ska det finnas en hörna med fräscha och fina secondhandkläder, som gärna vill byta ägare, berättar Emmelina och Josefin.

Att öppna ny butik i dagens lågkonjuktur är inget som räds tjejerna. 

–Vi ser ljust på framtiden, tror på det lokala och vikten av att få ge kunden bra service tillsammans med det lilla extra. Konkurrens med övriga butiker är bra. Ökat utbud i stan gör att vi kan få Nybroborna att stanna kvar på hemmaplan och handla, vilket gynnar oss alla.

–Det ska bli så fantastiskt roligt att äga och driva sin egen butik. Vi fick nycklarna i helgen, så nu är det full fart för att hinna få allt iordning här i butiken till öppningen den 25 april, hälsar tjejerna.

POPULÄRT