HemMånadens TårtaTårta till Ann-Louise – kvinnan med den omtalade ”Bodaandan”

Tårta till Ann-Louise – kvinnan med den omtalade ”Bodaandan”

Nästa tårtmottagare i september blev fotbollslagledaren Ann-Louise Ahonen i Boda Glasbruk.

Motiveringen som var inskickad av Bodabruk GoIF s damlag genom Fanny Karlsson lyder:

Vi är ett gäng fotbollstjejer som vill nominera vår fantastiska lagledare Ann-Louise Ahonen till månadens tårta. Ann-Louise är en underbar kvinna med ett hjärta av guld. Hon har engagemang och bryr sig om alla i hennes närhet till 110 %. Inte bara det, hon får dessutom alla att trivas och ställer alltid upp. Ann-Louise är helt enkelt definitionen av den omtalade ”Bodaandan”. Ingen kan förtjäna en tårta mer än Ann-Louise Ahonen.”

NybroExtras reporter överraskar henne på Bruksvallen i Boda strax innan veckans träningspass med damlaget.

Ann-Louise Ahonen fick mottaga en tårta "För att hon är värd det".
Ann-Louise Ahonen fick mottaga en tårta ”För att hon är värd det”.

Ann-Louise berättar att hon är född och uppväxt i Boda Glasbruk. Fotboll har alltid varit ett stort intresse och hon har själv spelat sedan hon var liten. De senaste 20 åren har hon haft ansvaret som lagledare för Bodas damlag. Fast det händer även att hon hoppar in i laget om det fattas folk vid matcher. Senaste matchen vaktade hon målet. Denna kväll tog hon även på sig rollen som tränare, då ordinarie tränare hade förhinder.

Ann-Louise blev jätteglad och tackade för uppmärksamheten med tårtan, som hon sedan ämnade dela med tjejerna i laget som tränat under denna kväll

POPULÄRT