HemMånadens TårtaTårta till Christel – fröken som är något alldeles extra

Tårta till Christel – fröken som är något alldeles extra

I morse åkte vår reporter till förskolan Blåklockan för att överraska och överlämna en tårta till Christel Steinbichler på avdelningen bygget.

Så här lyder motiveringen som var inskickad av Anna Ek.

”Min dotter är mycket svårhanterlig. Christel på hennes avdelning är hennes favoritfröken. Hon gör ett helt otroligt jobb, å verkligen vill hjälpa för att underlätta. Alla fröknar är jättebra, men Christel är något alldeles extra för dottern och mig. Skulle vara roligt om hon fick en tårta, som hon kan dela med de andra fröknarna. De gör verkligen ett otroligt jobb”.

En rörd och glad Christel med tårtan "För att hon är värd det"
En rörd och glad Christel med tårtan ”För att hon är värd det”

Det är en mycket rörd och glad Christel som tar emot tårtan. Hon berättar att hon arbetat på Blåklockan sedan 1986 och trivs mycket bra med både sina arbetskamrater och alla barn som betyder och betytt extra för henne genom åren. På avdelningen bygget finns just nu 18 barn inskriva i åldern 1-4 år. Christel berättar också att det oftast är kö för att ha sina barn hos dem.

– Vi har inte så stora lokaler men trots det är det mycket trivsamt hos oss, säger hon.

På Blåklockan finns även avdelningarna Lyan och Kojan.

Tårtan ska hon självklart dela med sina kolleger under fredagsfikat.

 

Vill du också nominera någon till månadens tårta ”För att du är värd det” maila din nominering och en motivering till:  nybroextra@telia.com glöm ej ditt eget namn och telefonnummer.

POPULÄRT