HemTjejkvällTjejkvällen i Nybro – snart är det dags!

Tjejkvällen i Nybro – snart är det dags!

Nu närmar sig höstens tjejkväll med stora steg. 6 oktober är bara en dryg vecka bort.
Idag landar NybroExtra i era brevlådor. I den finns tjejkvällsbilagan på rosa papper, där ni läser om allt kul som händer denna kväll. Butikernas extra erbjudande och happenings, musikunderhållning, tävlingar, Haribonallen och restaurangerna som håller öppet.

Liljas Bils personal bjuder på en åktur till Studio 100, Växtriket och Nybro Glasbruk.
Liljas Bils personal bjuder på en åktur till Studio 100, Växtriket och Nybro Glasbruk.

Planera redan nu din rutt under kvällen! För dig som vill ha skjuts till de medverkande butikerna som ligger utanför centrum finns som tidigare tjejkvällar Liljas Bils personal med företagets nya bilar. De bjuder på en åktur till Studio 100, Växtriket och Nybro Glasbruk.

Nedan finner du en länk till tjejkvällstidningen.

http://dmweb.v-tab.se/webpages/NybroExtra/NYEXB-160039.html

POPULÄRT